Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Jabra Sport

Přidat recenzi

Jabra - bluetooth - Stereo

Jabra drátová stereo sluchátka SPORT. - Ultimate Comfort EarGels - Odolné proti vodě a potu, odolné proti otřesům (MILSTD 810/IP54) - Klip na oblečení - Pouzdro v balení -... více »

Kde koupit

Yorkman

Přidáno: 8. dubna 2012

Zakoupeno v mobilprovás

Doporučuje produkt
  • konečně bez drátů do kterých se zamotáte
  • dobře sedí a skoro o nich nevím
  • je slyšet co se kolem děje a je možné komunikovat s okolím bez sundání
  • ovládání je komfortní na pravém uchu i se zvukovou zpětnou vazbou
  • dobře funguje jako HF
  • oproti návodu hudební spojení s mobilem funguje i "z kapsy"
  • možnost spárovat se dvěmi bluetooth věcmi najednou..ještě jsem plně nevyzkoušel
  • kvalita hudby OK (mimo hlučné prostředí)
  • při ladění rádia se mi občas zdá že hraje jen jedno ucho, ale po úpravě hlasitosti zase vše ok... vypadá to na chybu systému než vadný kus
  • výhoda že sluchátka leží v uchu a nejsou zaražena ve zvukovodu se ukáže jako nevýhoda v hlučném prostředí -např. v metru jsou skoro nepoužitelné, protože musím dát vše na max a basy, kvalita a hudba jsou pryč...
  • v dopravních prostředcích na povrchu nemá rádio moc dobrý příjem

Celkově jsou sluchátka velice kvalitně zpracované a pro sportovní využití jsem nenašel lepší. Prioritou byl pro mě bezdrátový BT přenos a možnost spárování s mobilem, kde používám sportovní aplikace pro záznam trasy a přehrávání hudby. Škoda že nejsou trochu levnější

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne
Ověřený zákazník mobilprovás

familygang

Přidáno: 9. února 2012

Zakoupeno v mobilprovás

Doporučuje produkt
  • Ovládání a spolupráce s aplikacemi Android pro sport. Při sportu drží a není třeba se bát o uvolnění z uší.

Hledal jsem bluetooth sluchátka, která by mi nevadila při sportovní činnosti. Po 14 dnech zkoušení jsem si jist, že to byla správná volba.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne