Nokia BH-505
Handsfree osobní - Nokia - osobní - kabelové - Stereo - Sport - 24 hodin Stereofonní Bluetooth headset, který je šitý na míru aktivnímu životnímu stylu a umožňuje rychlý přístup k hudbě a hovorům. více »
od 1 019 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
Vino98
Přidáno: 5. května 2012
- příjemné,lehké,vydrží celkem dlouho nabyté
- dobře se mi s nimi sportuje
- špunty jdou lehce vyndat
Nevím proč tu tolik lidí píše že po zpocení přestávají fungovat já s nimi běhám 3x týdně 10km a furt fungují správně dokonce sem je jednou vykoupal v potoku a stále mi bez problémů fungují
- Týlova Konstrukce, krerých je na trhu už pomálo a kvalitních ještě míň.
Používal jsem Samsung SBH 700, které jsou stejné konstrunkce, která mi vyhovuje nejvice (jízda na inline bruslích). Samsung prohrál souboj s zuby mé Yorkyshirky Adel. Bohužel již nejsou k dispozici a tudíž jsem musel koupit tyhle od nokie. Zatim nemám nic co bych vytknul Nokii, ale Samsungu ano, proč nezařadite do nabidky novy model tohoto typu, když starý jste vyřadili z nabídky?
- hmotnost
- vzhled
- výdrž
- nfc
- Kdybych měl něco proti koupím si jiné :D
Vybral sem tento model bt. sluchátek na doporučení kolegy a jsem spokojen.
Zažily se mnou první jarní deštík a přežily bez úhony.
Po přečtení zde uvedených spíše negativních ohlasů na tento produkt sem měl obavy že to bude zlé(hodně zlé)ale opak je pravdou.
Zatím sem se nesetkal z žádnou chybou či poruchou uváděnou nespokojenými uživateli.
Nevypadávají, ani mi neklepou o týl, poslech je na bt. sluchátka kvalitní ,zvuk dostačující, dostatečné je také potlačení okolních ruchů, výborně mi sedí a to jsem ani nepoužil bonusové špunty.
Buď sem tedy trefil dobrý kus, nebo jsou opravdu dobré.
- Malé,ani nevím že je mám na krku
- Lehké
- Dobrý zvuk,bez šumění,dobré basy,bez žádných výpadků,aspoň se to nestalo mě.
- Žádné kabely už vám nepřekáží
- Dobře drží v uších
- Vydrží celkem dlouho hrát
- Zezadu sluchátka dost odstávají,hlavně to bude vadit v zimě v bundě,v létě snad tolik ne.
- Vím že je to logické,ale je prostě blbý že se musí nabíjet :(
Skvělé na všechno na sport,doma nebo když jdete po městě.Jsou možná trochu dražší,ale stojí to za to.
Hanka
Přidáno: 11. listopadu 2011
- Bezdrátové. Pěkný vzhled. Ovládání na sluchátkách.
- Koupila jsem si je na běh. Vůbec mi neseděly za ušima.Při pouhém proběhnutí po obýváku mi konstrukce klapala o týl a logicky mi vypadly z uší. Manželovi seděly lépe, ale i tak nebyly plně sedící. Pak nevím, jakou by měl člověk hlavu a uši mít.
Během pár minut jsem byla rozhodnuta-vrátit je. V obchodě nebyl maličký protest a problém.
Linda S.
Přidáno: 19. října 2011
- lehké, nepadají, dobrý zvuk
- po týdnu sportování přestávají fungovat, zvuk nelze regulovat, tlačítka nefungují, nejdou zapnout ani vypnout, až po hodně dlouhém přemlouvání.
Reklamuji již druhé. Stejný problém jsem měla s Motorolou i Fun Beatem. Copak neexistují bluetooth sluchátka, které jsou opravdu na sport???
- 1) Příjemně velký dosah mezi sluchátky a mobilem bez výpadků či narušení srozumitelnosti telefonních hovorů.
- 2) Velmi dobré zvukové podání mp3 souborů z mobilu do sluchátek včetně dosahu mezi sluchátky a mobilem.
- 3) Velmi dobré ovládání služeb poskytovaných sluchátky a zprostředkování ovládání služeb mobilu, případně kombinace obou(příjem/ukončení hovoru, hlasitost hovoru, spuštění/ukončení hudby, následující/předchozí skladba přehrávání).
- 4) Velmi dobrá kapacita zdroje (vyzkoušeno až 12h přehrávání hudby).
- 1) Nedostatečný rozsah pro zasunutí do uší - tuhá konstrukce skeletu(u varianty se špunty dochází k vysunutí a tím nedostatečné zvukové izolaci od okolního ruchu).
- 2) Pouze vícestavová světelná indikace stavu sluchátek dosažitelná pouze při sundání z uší (LED světlo zeleně - v provozu, modře - provozní stavy, červeně - vypínání; zpravidla blikání a návazujících stavech zelená+modrá, modrá+červená).
- 3) Jednocestné připojení k jinému BT zařízení (mobil nebo počítač), navíc počítač neumí rozeznat službu "sluchátka s mikrofonem" jako mobil - je to škoda, mohlo by umět souběžné připojení k PC (zvuk z aplikací v PC) a mobilu (hovory, hudba).
Hledal jsem bezdrátové připojení sluchátek k mobilu kvůli častým mechanickým destrukcím kabelových variant sluchátek s mikrofonem na invalidním vozíku. Jako ideální variantu jsem vyzkoušel špunty(v kabelové verzi) a následně hledal bezdrátovou verzi s dostatečnou délkou provozu při cestování po úřadech (déle než 8 hodin na den.
Tyto sluchátka vyhovují základním požadavkům, jen musím časem vyřešit možnost havarijního napájení z akumulátorů invalidního vozíku (při požadavku delšího provozu) což je realizovatelné pro dosažitelné napájecí napětí s redukcí konektorů.
Nevhodnost těchto sluchátek do mokrého prostředí (pot, déšť) nemohu momentálně posoudit pro nedostatečnost takových situací (pouze dvakrát za mrholení a úporné zpocení - sluchátka fungovaly).
- lehký headset, žádné překážející kabely, dobře sedí na hlavě a zvuk hraje čistě jakožto i přijímané hovory a nic nevypadává
- I když se v recenzi píše, že odolává potu a stříkající vodě musím zde oponovat - není to pravda mám již v pořadí druhé sluchátka stejného typu a zkoušel jsem je jak při běhu, tak při jízdě na kole a když se trochu více spotíte a tím pádem zvlhnou i sluchátka tlačítka přestávají reagovat.
závěrem můžu říci, že jsem s produktem až na výše uvedené neduhy spokojen a nebudu je reklamovat, protože jsem to již jednou u tohoto typu dělal a vím tedy jak by to dopadlo, mimoto vlastním více značek bluetooth sluchátek ( nebudu dělat reklamu ) a tyto Nokia BH- 505 mi vyhovují nejvíce.
Michal Chudožilov
Přidáno: 12. dubna 2011
- Suprově pohodlná sluchátka, skvělý zvuk, výběr ze 6 nástavců, dlouhá výdrž baterie, na sport výborný -běhání, fitko, apod.
- občas vadí nástavec za hlavou v bundě, kabátu ....
Pohodlná sluchátka za přijatelnou cenu s dlouhou výdrží baterie, použitelná téměř na všechny sporty (až na plavání, a nevejdou se pod helmu na lyže, :) )
- vynikající reprodukce zvuku (výrazné basy)
- dobré utlumení okolních zvuků
- párování s více přístroji (nikoliv najednou) - připojeno jak k mobilnímu telefonu (HTC Wildfire), tak poté k laptopu (Toshiba, Win7)
- síla signálu (zvuk nevypadává ani pokud mám mobil v kapse při rychlé chůzi)
- různé typy koncovek do uší
- tlačítka ovládání (hlasitost, posun na další skladbu, přijetí hovoru...) lze ovládat i v rukavicích
- design
- výdrž
- konstrukce překáží při jakémkoliv opírání hlavy (v křesle, v posteli o polštář, vysoký límec zimní bundy, ..)
- nelze přizpůsobit různým tvarům hlavy
- neskladné
Sháněl jsem BT sluchátka, která budou schopna kvalitně reprodukovat zvuk z mobilu i z počítače, abych nemusel být věčně "na drátě". Sluchátka BH-505 předčila má očekávání co do kvality zvuku, který je vskutku velkolepý, jejich největší přítěží je však zbytečně velká konstrukce, takže sluchátka překáží při opírání hlavy a do kapsy se jen tak schovat nedají. Pokud nemáte dost velkou hlavu, tak jako já, začnou při pohybu nepříjemně sklouzávat. V zimě jsem vyřešil čepicí, v létě kšiltem dozadu. Kvalita hovoru je na standardní úrovni, tzn. mikrofon více než obvykle chytá okolní zvuky, vy ale slyšíte díky špuntům dobře i v tramvaji. Výdrž je nadstandardní, ovládání intuitivní, spárování bezproblémové.
BH-505 považuji spíše za stylovku, takže pokud chcete být nenápadnější a pohodlně si u poslechu lehnout na polštář, doporučil bych spíše SE HBH-IS800.
Anonym
Přidáno: 27. ledna 2011
- Perfektní "odhlučnění" okolí a kvalitní reprodukce zvuku.
- 6 druhů silikonových špuntů do uší.
- Vzhled.
- I při pomalé chůzi se sluchátka za hlavou rozkmitají až sjedou na týl a vyjedou tak špunty z uší.
NEPOUŽITELNÉ na jakoukoliv aktivitu - bohužel opak než tvrdí Nokia. Zkoušel jsem všechny nástavce špuntů do uší. Balení nelze rozdělat aniž by jste ho zničili - tudíž Vám je nikdo nevezme zpět. Ze strany českého zastoupení Nokie i prodejce SPACE, kde jsem headset kupoval, žádná snaha vyjít vstříc a vyměnit sluchátka.
- Už jsem si přizoval několik sluchátek a pokaždé se mi zalomil kontakt přímo u jacku. Přes bluetooth se mi to stát nemůže.
- skělý zvuk
- příemný design
- Tento produkt jsem reklamoval po týdnu. Sluchátka začali blbnout. Věřím že je to jen závada jednoho kusu a po reklamaci již bude vše v pořádku.
Sluchátka přes technologii blutooth jsem si pořídil poprvé. Nemohu proto porovnat s jiným druhem zboží. Přesto můj názor na ně je velmi kladný. I přes to že jsem je reklamoval po týdnu, tak sluchátka sami o sobě hrály velmi dobře a okolní ruch jsem skoro neslyšel i při nízké hlasitosti.
Ovládání je velmi dobře zpracováno a mohu je jen doporučit
- dobrý zvuk
- na hlavě nejsou téměř vidět
- dobré na sport např. cyklistika, lze i s přilbou
- sada špuntů pro indiviuální přizpůsobení
- jednoduché ovládání
- neskladnost, nejdou ijak složit, takže např. v batohu zaberou dost místa
- trochu méně pohodlí na uších (to je ale můj individuální problém)
- Jsou malá, lehká, skoro o nich nevím
- zvuk dobrý a spárování rychlé
- příjemné ovládání základních funkcí včetně telefonování přímo na sluchátkách
- oproti ostatním uživatelům mi sedí dobře na hlavě a drží tam
- nevydrží pot, reklamoval jsem již dvoje a čekám že tyhle třetí půjdou do kytek v nejbližší době (víceméně už by tam byly taky, ale začal jsem požívat čelenky, které pot z čela zachytí), jenže jaké jiné bezdráty s bluetooth na sport vzít?
Pokud by je nokia vydávala za sluchátka na procházky, tak nemám výhrad, pokud ovšem tvrdí, že jsou vhodná na sportovní aktivity, tak bych chtěl vidět jak si ve švédsku představují sport. Já když si jdu zacvičit do fitka, nebo trošku zaběhat ( nejsem maratonec ) tak ze mě prostě pot teče a i když ho není moc, tak nakonec sluchátka sluchátka přestanou reagovat, nejdou vypnout a když se konečně vybijí, tak už je nezapnete...
Na sportování za mě obrovské NE !
Mirek
Přidáno: 13. srpna 2011
- mam je dve hodky,sou pekny ale nevim...zvuk,velkolepy zvuk???....
- jako teda zvuk opravdu nic moc,mam nokia 5210, ak nim pouzivam koss porta pro a ty hrajou ve vsem pekne(mam je jako hlavni), tyhle sem chtel na cesty ale nevim jestli je budu pouzivat..na tohle si nezvyknu...asi je pujdu vratit,jeste zkusim jestli nekde nedelam chybu ale o tom pochybuju...
nepomahaji ani vymeny spuntu,pouziti equalizeru,nevim... plechovej zvuk,koule...
Zobrazuji 1 - 24 ze 24 recenzí