Sony Ericsson HPM-70
Handsfree osobní - Sony Ericsson - osobní - kabelové - Stereo Tvoří-li hudba důležitou součást vašeho života, tato přenosná stereo handsfree Sony Ericsson HPM-75 je pro vás. Dvě malá a pohodlná sluchátka zaručují, že budete poslouchat vaše... více »
od 52 Kč
- Pozitivní (18) |
- Kritické (4) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Sluchátka dobře sednou do uší, v balení jsou i náhradní špunty dalších dvou velikostí. Zvuk vzhledem k velikosti velmi kvalitní. Příjemnou možnost zaměnit sluchátka za větší využívám docela často.
- Životnost dílu, který se připojuje k telefonu - kabel se dříve či později "užvejká" a přestane kabelovat :-( Mám už třetí, ale teprve druhé originální.
Využívám Sony-Ericsson s handsfree sluchátky denně k telefonování za jízdy čímkoli a poslechu hudby i rádia, takže jsem už nejedny "vyposlouchal do dna" Pokaždé to skončilo užvejkáním kabelu na straně u telefonu. Zkusil jsem "ušetřit" s noname náhražkou a nemá to cenu. Originál Sony perfektně sednou do ucha a nevadí mi ani několik hodin v kuse z nich poslouchat. Náhražku jsem po několika dnech zahodil a používal původní sluchátka s anténním dílem od náhražky. Ten ale vydržel jen pár měsíců, protože kabel byl už na první pohled a dotek chatrnější. Originální náhradní díl se kvalitou provedení docela blíží původní handsfree sadě dodané s telefonem a zatím drží. Zvuk originálních sluchátek je překvapivě dobrý, ale na hudbu raději připojím lepší sluchátka. Škoda, že nelze koupit anténní díl samostatně. Sluchátkový díl kupodivu samostatně koupit lze, ale při jeho životnosti je to trochu zbytečné.
Michal Korunka
Přidáno: 12. dubna 2012
- Basy
- Design (dobře drží v uších)
- Kvalita
Tyto sluchátka jsem si kdysi kupoval místo zničených HPM-64, které jsou součástí Sony Ericssonu W200i, byl jsem velmi zklamaný když jsem o ně přišel, ale naštěstí jsem dostal tyto HPM-70. Bál jsem se trošku toho jak budou znít, protože HPM-64 mají dobré basy a byl jsem zvyklí na jejich zvuk, ale po prvním spuštění HPM-70 jsem byl nadšený:
1. čistý zvuk a za 2. perfekní, hodně luxusní basy.
Po dlouhý době jsem je našel a beru je znova, protože si myslím, že jsou lepší než některá dnešní špuntová sluchátka. Sluchátka edice Walkman měli vždy něco do sebe měl jsem dvoje(HPM-64 a 70) a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, může jen DOPORUČIT!!!
- S SE W910 hrajou výborně a za pár korun.
- Perfektně mi sedí v uších
- I při dost častým používání jsou dost odolný, vydrželi mi už jendou dva roky a to běžně zlikviduju sluchátka za 3 měsíce jenom opotřebením (vždycky se přelámou káblíky).
- Dají se použít jenom s SE, ale nic jinýho nepoužívám, takže mi to nevadí. :-)
Po zkušenostech je to "spousta muziky za málo peněz", prostě produkt přesně pro mě.
Pavel
Přidáno: 3. července 2011
- nekvalitní zvuk, nedá se to ani poslouchat
Dříve jsem měl sluchátka přibalená k Sony Ericssonu W800i ty byly luxusní. Když se porouchaly, chtěl jsem ty samé, takže jsem si koupil tyto v bulk balení. Bohužel to byl děs a hrůza. Myslel jsem že originální sluchátka budou mít nějakou úroveň, ty moje jsou jako nějaká napodobenina, možná to je tím že jsou bulk. Klasické balení bude možná v pořádku, takže se raději bulk balení v sáčku vyhněte. Tady jde vidět že šetřit se nemá.
conkli
Přidáno: 1. ledna 2011
- Sluchátka jsem dostal k novému mobilu W980I so.er. ze začátku jsem si myslel , že jsou super, ale jsou opravdu o moc lepší jiná, než tyhle.Nejsou zas tak špatný vyráběj se o moc horší.Bohužel mobil tedy můj, nemá jack 3,5mm.Jestli můžu poradit chcete-li si vychutnat muziku a víte , že vám mobil dlouho zůstane, kupte si kvalitní sluchátka.
Celkem fajn
- perfektní bassová sluchátka co hrají až v hlavě
- Bohužel kus od kusu jsou jiné...
Nikdy jsem nevěřil že by mohla šputnová sluchátka bassovat po zkušenostech z tržnic a rákosníků jsem zůstal koukat jak puk.
Bohužel jeediná vada ktertou bych vytkl je ta že je to kus od kusu.Kde po určité době odejde hlasitost jednoho sluchátka a pak druhého u dalšího kusu zase odejde 3,5 jack na konci kablíku a další zase odejde koncovka připojená do sluchátek.Ale jina jsem nadmíru spokojen.Cena šla za poslední dva roky rapidně dolů a tudíž rozdíl ceny 500 a nyní kolem 200 není zas tak drahá...
- cena, která potěší
- dobře sedí v uších i po dlouhé době
- z ucha nevypadávají
- poměrně dobrý přenos zvuku
- po nějaké době nekvalitní přenos zvuku - musela jsem opakovaně hýbat s konektorem a to na chvíli pomohlo
Poměrně dobrá sluchátka značky Sony Ericsson. Přenos zvuku je nad očekávání dobrý - od sluchátek konstrukčního typu lidově řečeno ,,špunty'' bych ani takovýto přenos neočekávala, i když náročnější uživatel by zase řekl, že to není žádná hitparáda - no, ale za ty peníze je to potěšitelné. Poměrně dobře sedí v uších a i když je tam máte delší dobu, tak vás od nich nebolí ucho. Z ucha mi povětšinou nevypadávají. Bohužel, po nějaké době začal být přenos čím dál méně kvalitní a také tichý a určité (i když krátkodobé) zlepšení představovalo si trochu pohrát s konektorem. Doporučuji se sluchátky manipulovat co nejšetrněji - tak prodloužíte jejich výdrž na maximum. Jinak mohu doporučit jako poměrně dobrý produkt.
- dobře sedi v uších
- dají se nahradit za jiná díky redukci dodané firmou sony ericsson
- nic mě nenapadá
- snad nemoc čistý zvuk
Tato sluchátka od firmy sony ericsson jsou velmi kvalitní a naprosto skvěle sednou v uších. Myslím že potěší každého. Doporučuji všem co mají telefon sony ericsson a chtějí levná ale dobrá sluchátka
- Dobře izolují zvuk
- Slušná zvukový reprodukce
- Výborná cena
- Často se porouchají
- Zvuk by mohl být lepší
Také můžu potvrdit, že jsou toto moje první sluchátka špuntové konstrukce, v té době jsem byl z jejich reprodukce unešen, hráli a hrají opravdu pěkně na danou cenovou kategorii. Ale když jej porovnám z CX300 tak zvuk je samozřejmě jinde.
Ale pro nenáročného posluchače doporučuji.
- první sluchátka v životě, která naprosto sedí
- tlumí okolní hluk, dobrý zvuk
- žádné bolení uší ani po delší době
- lze občasně použít i jako špunty do uší :)
- díky krátké šňůře je snad uškrcení vyloučeno
- volitelná velikost silikonových špuntů zaručí naprosté přizpůsobení individuálním potřebám
- žádné není, šňůry jsou bohužel skoro na všech sluchátkách...
Doporučuji všem, kdo "visí" na hudbě, ale nezapomeňte se dívat okolo sebe, na ulici to není bezpečné, protože je skrz sluchátka špatně slyšet.
Bára
Přidáno: 24. listopadu 2009
- Na špunty opravdu vynikající zvuk
- Velmi rychle se opotřebují
Pokud si na ně budete dávat pozor (nezmuchlávat, neházet jen tak do tašky, moc za ně netahat - porušíte uvnitř drátky a je to v háji, apod.:)), budou sloužit asi tak dlouho, jak vydrží onen zmiňovaný konektor. (U mě už nevydržel) Protože jak je jednou po něm, buď strávíte hodinu denně štelováním jeho správné polohy nebo budete muset koupit nový head set.
Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí