Sony Ericsson HPM-70
Sony Ericsson - Osobní - Bluetooth
Tvoří-li hudba důležitou součást vašeho života, tato přenosná stereo handsfree Sony Ericsson HPM-75 je pro vás. Dvě malá a pohodlná sluchátka zaručují, že budete poslouchat vaše...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Sony Ericsson HPM-70
Přidáno: 7. března 2010 (naposledy upraveno 7. března 2010)
Přidáno: 31. ledna 2010
Tato sluchátka od firmy sony ericsson jsou velmi kvalitní a naprosto skvěle sednou v uších. Myslím že potěší každého. Doporučuji všem co mají telefon sony ericsson a chtějí levná ale dobrá sluchátkaPro:
- dobře sedi v uších
- dají se nahradit za jiná díky redukci dodané firmou sony ericsson
- nic mě nenapadá
- snad nemoc čistý zvuk
Přidáno: 14. ledna 2010
Také můžu potvrdit, že jsou toto moje první sluchátka špuntové konstrukce, v té době jsem byl z jejich reprodukce unešen, hráli a hrají opravdu pěkně na danou cenovou kategorii. Ale když jej porovnám z CX300 tak zvuk je samozřejmě jinde.Ale pro nenáročného posluchače doporučuji.
Pro:
- Dobře izolují zvuk
- Slušná zvukový reprodukce
- Výborná cena
- Často se porouchají
- Zvuk by mohl být lepší
Přidáno: 18. prosince 2009
Přidáno: 17. prosince 2009
Doporučuji všem, kdo "visí" na hudbě, ale nezapomeňte se dívat okolo sebe, na ulici to není bezpečné, protože je skrz sluchátka špatně slyšet.Pro:
- první sluchátka v životě, která naprosto sedí
- tlumí okolní hluk, dobrý zvuk
- žádné bolení uší ani po delší době
- lze občasně použít i jako špunty do uší :)
- díky krátké šňůře je snad uškrcení vyloučeno
- volitelná velikost silikonových špuntů zaručí naprosté přizpůsobení individuálním potřebám
Proti:
- žádné není, šňůry jsou bohužel skoro na všech sluchátkách...
Přidáno: 8. prosince 2009
Katka
Přidáno: 24. listopadu 2009
Bára
Pokud si na ně budete dávat pozor (nezmuchlávat, neházet jen tak do tašky, moc za ně netahat - porušíte uvnitř drátky a je to v háji, apod.:)), budou sloužit asi tak dlouho, jak vydrží onen zmiňovaný konektor. (U mě už nevydržel) Protože jak je jednou po něm, buď strávíte hodinu denně štelováním jeho správné polohy nebo budete muset koupit nový head set.Pro:
- Na špunty opravdu vynikající zvuk
- Velmi rychle se opotřebují
Přidáno: 27. srpna 2009 (naposledy upraveno 30. září 2009)
Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.Zvuk je v nich fakt dobrej,ale už po druhý mi hrajou fakt potichu (takže pudu asi znova reklamovat) a v mobilu se ošoupe konektor a musíte s tím různě hýbat aby to hrálo pořádně.Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí
Můžete koupit ve 2 slovenských obchodech: Sony Ericsson HPM-70