Poradna Jabra Extreme 2

Autor: | Vloženo: 30.01.2013 000 01:56 | Témata: Poradna Jabra Extreme 2

Kvalita zvuku

Zdravím,
vlastnil som Jabra EasyGo a tu na heuréke, kvalitu zvuku EasyGo dosť vychvalovali, ale ja som bol z nej skôr sklamaný a headset som vrátil.Zvuk bol akoby zastrený,nevýrazný, bez basov a podstatne horší ako v telefone.
Tak som sa rozhodol, že si prilatím na Extreme 2 a preto by so sa Vás chcel opýtať, či kvalita zvuku Jabra Extreme 2 je naozaj taká vynikajúca?
Vďaka za každú reakciu.

  • Aleš

    Aleš

    4. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    JABRA EXTREME 2 je naprosto skvělou volbou po všech stránkách. Vynikající zvuk, vynikající zpracování sluchátka, o kterém nevíte, že ho máte v uchu a navíc perfektně sedí a nevypadává´Potlačení okolního šumu je opravdu na vynikající úrovni.Jen tlačítko vytáčení a příjmu hovorů je sice na praktickém místě, ale je citlivé a může se stát, že při nasazování sluchátka nebo nošení v kapse může dojít k nechtěnému volání. Ale je to na zvyku a po téměř 8 měsících se mi to nestává. Výdrž baterie vynikající. Navic sluchátko hlásí úroveň nabití. A nejen to. Komunikuje sice v angličtině, ale po pár dnech si zvyknete a těch pár hlášek si v hlavě zaknihujete. Doporučuji!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.