Poradna Motorola S9

Autor: | Vloženo: 30.01.2010 000 21:27 | Témata: Poradna Motorola S9

Kompatibilita s telefony Nokia

Koupil jsem ta sluchátka z druhé ruky a těšil se na kvalitní poslech hudby, jenže ouha! Spárování proběhlo bez problémů, jenže hudba je ve sluchátkách velmi tichá a nejde nijak zesílit. Tlačítko na levé straně headsetu prostě nereaguje. Zkoušel jsem to s telefony SonyEricssson V640i, Nokia 6220i 5130 i 6300 a problém zůstavá. Je to chyba sluchátek nebo budou fungovat jen s telefony Motorola? Prosím dejte vědět, vážně by mě to zajímalo.Dík!!

  • YenZde.cz

    YenZde.cz

    5. února 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    zesilování v telefonu také nereaguje?

    S pozdravem
    Jan Slabý
    www.YenZde.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      10. února 2010 - Anonymní uživatel

      Dobrý den! Zesilování v telefonu žel také nereaguje. Pro čisté svědomí jsem zkusil spárovat sluchátka s mým novým telefonem Nokia 6303, samozřejmě se stejným výsledkem. Volal jsem do autorizovaného servisu kde mi v podstatě řekli, že sluchátka s některými telefony prostě správně nekomunikují- což je pochopitelně vysvětlení, které nemohu prostě přijmout. Zvlášť když jsem těch telefonů zkusil tolik. Hudba prostě žádným způsobem nejde zesílit ani v telefonu, ani ve sluchátkách. Příchozí hovor je sice výrazně hlasitější, nicméně také nelze jeho hlasitost nijak ovládat. Vyřešení toho problému by mě vážně moc zajímalo. Dík za odpověď!


    • YenZde.cz

      15. února 2010 - YenZde.cz

      Definitivní odpověď dá asi jedině spárování s nějakým mobilním telefonem Motorola. Pokud ani tam nebude zesilování fungovat, je chyba jednoznačně ve sluchátkách.

      S pozdravem
      Jan Slabý
      www.YenZde.cz


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.