Poradna NOKIA BH-214

Autor: | Vloženo: 26.03.2013 000 19:00 | Témata: Poradna NOKIA BH-214

Zpoždění a kvalita zvuku

Zdravím, mohl by jste mi prosím někdo říct, jak velké je zpoždění zvuku ve sluchátkách, které bych poznal především při sledování filmů, když bych měl toto handsfree připojené např. k notebooku? Jak často je to s výpadkem spojení a kvalitou přenášeného zvuku (mám velmi kvalitní hudební sluchátka, případně bych místo sluchátek připojil zesilovač)? A poslední dotaz, dá se toto handsfree nabíjet a zároveň používat?

Mockrát děkuji za odpovědi.

  • Karel

    Karel

    29. března 2013

    Kvalita zvuku je dobrá, používám toto bluetooth jak k mobilu tak k přehrávání hudby přes notes k přehrávání filmu využívám sluchátka připojené přímo k notesu které mají 6 plus 1 a používaj zvukovku z notesu.

    Co se týče parametrů tak jsou velice dobré výdrž baterie je něco přes 5 hodin když je to nové jak to stárne tak se doba skracuje. Ovládací tlačítka se dobře ovládají u některých přehravačů (na mobilu) nejsou kontabilní, u notesu jsem eště nepřišel na přehrávač který by to nepodporovalo tak že pohoda.
    Dosah tohoto zařízení je opravdu těch 8 až 10 metrů záleží kolik stěn činí překážku když přejdu přes celý byt 3 místnosti asi tak 12 metrů tak se už strácí signál a nejde ovládání a nebo to má velkou prodlevu.
    U videa jsem to skoušel a nezdá se mi že by tam byla nějaká prodleva ale to zaleží nejspíše na tom z jak velké dálky se dívám na video pokud je to zblízka tak se mi to zdá normální pokud jsem dál tak nato zasnevidím tak u tohoto problému to nemohu potvrdit.
    Toto handsfree se dá používat i když se nabijí jak volat tak posluchat hudbu nebo něco jiného.

    Toto handsfree používám i v autě s mobilem jako přehrávač a také tam není problém s přenosem sygnálu. Tak jak už jsem psal pokud nic nestojí v cestě tak je to bez vypadávání signálu do těch 10ti metrů.

    Proč jsem se rozhod pro toto handsfree hezčí dyzajn a ne křiklavost barev od BH-211

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.