Poradna Nokia CK-200

Autor: Anonym | Vloženo: 18.03.2013 000 17:43 | Témata: Poradna Nokia CK-200

Anonym

Nokia CK-200 a SONY Xperia P

Zdravím, mám problém s voláním přes BT HF NOKIA CK200 v autě. Když volám přes SONY XP, tak mě druhá strana skoro neslyší ani když mám pusu nalepenou na mikrofonu. Myslel jsem, že je problém v HF sadě, která je fungl nová a před týdnem mi ji montovaly. Ale když jsem připojil Nokii E52 tak žádný problém není ani při 120km/h - když volám s SXP ve stojícím autě bez nastartovaného motoru, tak mě je prý sotva slyšet.. Stejně mě to dělalo v druhým autě, kde mám starou sadu Nokia CK7W - jen přijímací tlačítko. Dokud jsem měl Nokii C7 tak v pohodě, pak jsem spároval SXP a přítelkyně už mi radši nebrala telefon, když jsem volal z auta - mě neslyšela a sebe slyšela dvakrát.
Chtěl jsem se zeptat, zda pozorujete někdo podobný problém při volání s mobily SONY přes pevné sady Nokia. Jinou sadu, např. Parrot jsem nezkoušel. Dá se někde něco nastavit, nebo myslíte že je to na reklamaci mobilu? Přehrát FW?? Předem díky za jakékoliv info

  • LevneAlarmy.cz

    LevneAlarmy.cz

    18. března 2013

    Dobrý den!

    Nedokážu Vám bohužel odpovědět, proč se sada chová jinak s jedním telefonem a jinak s druhým. Co Vám ale povím jistě, že CK200 je hodně nepovedená sada. Sám jsem ji měl v autě a už mě hodně vytáčelo, když mě pokaždé žena po zavolání říkala: "neslyším, neslyším". Za několik sekund se to většinou chytlo, ale já potřeboval spolehlivou sadu. Proto šla Nokia z auta a nainstalovali jsme Parrot MKi9100. S tím jsem spokojen na 100% a také je každému (kdo se ovčem ptá) doporučuji.

    S pozdravem Jiří Tulach - LevnéAlarmy.cz
    http://ww.levnealarmy.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      18. března 2013 - Anonymní uživatel

      už jsem na to přišel, musí se podržet vypínací tlačítko na displeji po dobu asi 20 vteřin a tím se dostanete do servisního menu kde je nutno zvolit externí mikrofon - standartně se nedodává v sadě, jinak je zvuk snímán z integr.mikrofonu který je na přední straně displeje. Po tomto nastavení zvuk super, jen nechápu proč to s mobilem Nokia šlo a se Sony ne...,???


    • LevneAlarmy.cz

      18. března 2013 - LevneAlarmy.cz

      Tím vším jsem si už dávno prošel. Taky jsem si chvíli bláhově myslel, že externí mikrofon problém vyřešil. Nevyřešil. Bohužel.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.