Poradna Handsfree


Autor: | Vloženo: 23.05.2012 000 12:47 | Témata: Poradna Handsfree

Umí pokračovat v přehrávání od místa skončení přehrávání

V autě poslouchám delší rozhlasové hry v mp3. Po přerušení jízdy však transmiter skočí zase na začátek hry a nepokračuje od doposlouchaného místa. Umí tento transmiter zapamatovat si místo, kam až byla hra poslechnuta a pokračovat plynule dál v přehrávání?

  • Tomáš Kolovratník

    Tomáš Kolovratník

    24. května 2012

    Dobrý den. Neumí to. A upřímně řečeno neumím ukázat na transmitter, který by to uměl. Možné řešení je transmitter s bluetooth, který se spojí s telefonem a pokud máte např.dotykový smartphone, tak se dá velmi rychle přetočit na místo, odkud chcete pokračovat. Ale to už je moc překombinované a obtěžuje to svojí složitostí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Milan

      28. května 2012 - Milan

      Díky za odpověď. Nikde jsem na tuto otázku nenašel odpověd. Ty jsi ale v recenzi psal, že jsi měl jiný transmitter, který po opětovném zapnutí pokračoval klidně uprostřed písničky. Nepamatuješ si co to bylo za transmiter? Díky za odpověď.


    • Tomáš Kolovratník

      28. května 2012 - Tomáš Kolovratník

      Nevím, jestli se může dávat do odpověďi odkaz na konkruenční produkt, ale zkusím to. Byl to tento transmitter http://www.elektroo.cz...
      Ten ale také neuměl procházet složky při random přehrávání, k počítači se připojoval jen jako zařízení s rozhraním USB 1.1 a co byl největší problém, že po prvním připojení k počítači, potom, co jsem vymazal přednahrané složky s příklady multimédií, se tyto složky nadále zobrazovaly v zařízení a jakákoli další složka nebo nahrané soubory se zobrazovaly jako změť znaků. Nepomohl ani formát, ani low level formát, ani programy na opravu flash pamětí, které jsem zkoušel. Po roce se něco stalo a trvá asi 5 minut, než se připojí k počítači a načtou se soubory. Jo a ještě jedna věc. Pokud jsem chtěl, aby se přehrávaly i nově přidané písničky, musel jsem celý obsah vymazat a nahrát tam mp3 znovu včetně těch, co jsem si přidal. Stejně to fungovalo i z SD karty, kterou jsem na zkoušku připojil. Můj přístroj má nějaký problém s pamětí, nebo přístupem do paměti. Tím nechci říct, že takto budou fungovat všechny.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.