Poradna Handsfree


Autor: | Vloženo: 04.07.2010 000 12:49 | Témata: Poradna Handsfree

Sháním BT Headset s "obrovskou" slyšitelností.

Dobrý den. Už několik let používám různé BT Headsety s různými telefony a POŘÁD mám stejný problém - málo slyším protistranu. Telefon mám teď HTC HD2. Používám ho v náklaďáku, takže nazvěme toto hlučnějším prostředím. Ale potřebuji ho taky pro "pěší" použití, takže asi nic vhodnějšího než headset není.
Dokázal by mi někdo poradit headset, který na max. skutečně "řve"?
Jednu věc asi do smrti nepochopím. Každý headset se dá v pohodě ztišit na nulu, ale maximum ještě NIKDY nebylo dostačující do trochu hlučnějšího prostředí, natož do hlučného. Copak to výrobci netuší????? A výmluvy na poškození sluchu neberu - i telefon samotný je mnohem hlučnější než headset na max.
Škoda, že max. hlasitost se neuvádí v parametrech. Zkoušení stylem zaplatit - pokus - omyl se mi nějak neosvědčilo. I kdybych sluchátko zase hned vrátil a zkoušel jiné, je to přinejmenším otravné pro prodejce a pro mě je to jen "SNAD SLYŠÍM LÉPE", ale rozhodně ne diametrálně.

Budu vděčný za jakoukoliv kloudnou radu! Nezáleží mi na ceně, ale na super slyšitelnosti.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    13. července 2010

    Dobrý den, podle testů vychází jako jedno z nejhlasitějších sluchátek handsfree Plantronics Discovery 925. Najdete ho na http://www.mercato.cz... . Jeden z takových testů můžete najít např. na http://www.squidoo.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.