Poradna SuperTooth BUDDY

Autor: Anonym | Vloženo: 15.12.2015 000 11:49 | Témata: Poradna SuperTooth BUDDY

Anonym

Oznámení o příchozím hovoru - kdo volá

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nikde jsem se nedočetla, zda se do handsfree sady přenesou i kontakty a pokud někdo z uložených zavolá, tak to handsfree oznámí. Nebo spíše, jak dotyčný pozná, kdo mu volá? Bude spárován s telefonem Samsung galaxy Xcover 2. Děkuji, Petra Röhrichová

  • Jacek ze Slezska

    Jacek ze Slezska

    15. prosince 2015

    Žádné kontakty se tu nepřenáší. Prostě máte BUDDYho přicvaknutého na stínítku a mluvíte na hlasitý odposlech přes jeho reprák a mikrofon. Hovor vyvoláte buď zeleným tlačítkem a následně hlasovým zadáním volaného (fungovalo mi je u starého tlačítkového telefonu) nebo přes aplikaci co si dáte na plochu telefonu (já používám Voice Dial - je sice placený (59,-), ale funguje)Telefon si dáte do nějakého držáku na palubovce a na telefonu vidíte kdo Vám volá. Já třeba používám Breffo Spiderpodium - ve větrací mřížce. Je skvělý, univerzální, ladí barevně s palubovkou a není to žádné hnusné plastové heblo.
    https://drzaky-mobily.heureka.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      16. prosince 2015 - Anonymní uživatel

      Díky za odpověď. Já právě někde četla, že třeba hlásí telefon, kdo volá (ptám se proto, že na jiných přenosných HF sadách třeba ta sada přímo říká, kdo volá - např.: přenosný parrot to tak má).
      Ještě bych se chtěla zeptat, jestli tolik tlačítek není spíše na škodu - dá se i potmě trefit na to správné - zvednutí hovoru a ztlumení/zvýšení hlasitosti? Děkuji.


    • Jacek ze Slezska

      16. prosince 2015 - Jacek ze Slezska

      Tlačítko přijetí hovoru je podsvícené. Ale přijmout hovoru můžete i přes displej telefonu na palubovce/v držáku. Já mám třeba bílého Buddyho, ale v autě není nikdy taková tma abyste na tlačítka hlasitosti neviděla či je intuitivně na stínítku nenahmatala. Jednou si nastavíte hlasitost a už ji zpravidla pro příště nepřenastavuji. Zbylé tlačítka nepoužívám.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.