Nejnovější recenze ze sekce Handsfree
Měl jsem již Jabra mini,toto je nástupce,velmi čistý zvuk,potlačení šumu,spárováno na 2 telefony
Reakce obchodu elektroshock.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi a vaší spokojenost.Tým Elektroshock.cz
- Jednoduchá obsluha,
Toto sluchátko je naprosto perfektní.Po té co mi záhadným způsobem spadlo do hrnku s vařicím kafem jsem si říkal a se sluchátkem je konec jsem ho vypnul a druhý den zas zapnul a sluchátko funguje dodnes. a to jsou to už tři roky.
DOPORUČUJI!!!!!
- Už jsem ho měl dobrý poslech.
- Výdržel 3 roky a zhoršil se poslech o 80 procent.
- Jinak výrobek který jsem zaplatil před 11dny ještě nedorazil i když byl na skladě!
Super
v autě nepostradatelé, funguje skvělě, strašně dlouho vydrží nabité, prostě super
- design
- diskomfort, slabý mikrofon i reproduktor, vysoká cena za nizkou kvalitu
Koupil sem na Smart.cz. Po třech měsících užívání došlo k závadě na reproduktoru, kdy se ztišil zvuk natolik, že vše bylo slyšet jako šepot. . Reklamace byla uznána jako neoprávněná. ztišení prý vzniklo zanesením reproduktoru drobnými nečistotatmi, což považuji za nesmysl, zvláště u výrobku u nějž je deklarována vyšší odolnost vůči vnějším vlivům. Pracuji v kanceláři, nebo ve vozidle, ne na stavbě. Používám ruzná handsfree na ucho už více než 10 let, mohu tedy srovnávat. Jabra talk 45 je na úrovni noname výrobku z Alliexpressu v cenové hladině okolo 300Kč. Koupil sem si levnější Jabra Talk 25 u kterého pro změnu přestalo fungovat bluetooth a to hned po dvou týdnech. Celkově s odstupem času mohu hodnotit, že výrobky Jabra šly kvalitou a zpracováním dolů. Důvodů může být m noho, od změny dodavatelů po snahu vydělat za každou cenu.
- Poslech hovoru a hudby výborný.
- Volaná strana slyší hlas volajícího špatně, je to záležitost mikrofonu, pokud je sluchátko vyndáno z ucha a mluveno do něj před ústy, tak volaná strana slyší dobře. Dalo by se říct, že cena odpovídá kvalitě, ale to je jako příměr koupit levné auto které nikdy nedojede do cíle. Zkrátka, sluchátko je na telefonování nepoužitelné, protože vás volaná strana slyší špatně, ale na poslech hudby dobré, takže levné auto kterým sice nikam nedojedete, ale dobře se v něm sedí.
- top
ISO 14841 Handsfree Bluetooth černé
Přidáno: 3. listopadu 2021
(naposledy upraveno 29. listopadu 2021)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Dlouhá výdrž baterie a hlasitost skvělá
- Rychlost, dobré ceny.
- v balení chybí dle návodu přenosná taška
- Snadné ovládání
- Kvůli velikosti vypadá na helmě nenápadně
- Velmi hezky hraje
Nejprve nainstalováno na helmu HJC i90,montáž byla jednoduchá,za 15 minut už bylo hotovo.Nyní přendáno na helmu HJC RPHA 90S.Na zahraniční recenzi bylo vytýkáno,že při ovládání interkomu “štrejchali” o ovládání sluneční clony.Já s tím teda žádné problémy nemám ani v rukavicich.Asi šikovnější české ručičky :))
- malé, lehké, dostatečně hlasité
- po 2 měsících používání je ošoupaná barva na mnoha místech a prosvítá bílý plast
- výdrž pouze 2 - 3 hodiny hovorů
Používal jsem předchozí model Jabra Easycall. Postupně ale stářím hlasitost klesala až nebylo téměř rozumět, proto jsem koupil tento nový model. U něj je hlasitost skvělá, kvalitní zvuk také, jen baterie nevydrží moc dlouho.
Už jsem zakoupil v této cenové hladině 3 HF a dost mě překvapilo, že to na mě nemluví český ale........? Takže nevím co chce
- Funguje bezvadně, cena/výkon super
SPLNIL OČEKÁVÁNÍ
OK
Výhoda
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »