Nejnovější recenze ze sekce Handsfree
Funguje super
- Dobrý zvuk
- Druhá strana mě slyší v pohodě
- Malé
- Malé
Sluchátko je super. Je malé dobře drží v uchu, dobře izoluje a nejsou problémy při hovoru za jízdy.
Kvalitni produkt velka spokojenost podle minuleho hensfri bez jakych koliv vitek.S obchodu MALL kvalita
.. Jabra Talk 25, hodně používám při práci...funguje bezvadně, skvělý zvuk, slyším skutečně nahlas, umí přehrávat hudbu, dlouhá výdrž baterie.
- handsfree krásně sedí na levém i pravem uchu.
- Anglický software. Nezvoní ale vyhlašuje tel. číslo do ucha.
- Kvalita zpracování,pěkný design, luxusní krabička
- spokojen
Reakce obchodu PATRO.cz
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení produktu. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem i produktem spokojen. Lukáš Zasadil, Patro.cz
- Spojení: gps
- mobil
- spolujezdec
- 6 členů skupiny
- poslech hudby
- fotí (ovládání přes mobil)
- nahrává (ovládání přes mobil supr a vidím video na mt)
- stav baterie na mt
- Chybí krytka na objektiv. Když nenahrávám rád bych ho měl zakrytý.
Intercom mám druhým rokem a jsem spokojený. Supr komunikace se spolujezdcem, na to jsem na moto nalákal mou ženu. A vyřešil jsem dlouholetý problém jak si na video zaznamenat výlety. Camera umístněná na moto je roztřesená a kupovat nějakou supr drahou se mi nechce. tady to je vše v jednou a záznam na helmě je v dobré kvalitě a za normální peníze. Spolujezdci jsem koupil M2 a máme povídání vyřešený. Trochu jsem bojoval s multifunkčními tlačítky, ale já nejsem moc technický tip, děti na to přišli za chvíli. Doporučuji všem, co nechtějí utrácet šílený peníze.
- Skvělý zvuk, velikost, dobrá baterka, s manželkou máme oba dva. Zkusili jsme levnější od jabra a jiných výrobců a vždy byl špatný zvuk a mizerná artikulace . Manželka ho často ztrácí a tak jí ho pořád kupuji dokola. Jiné už bych nekoupil.
- Cena, Bluetooth 5
- Trochu delší
Doporučuji
pohodlné řízení vozu.
- Poměr cena/výkon
- Jednoduché ovládání / intuitivní
- V cenové relaci bez konkurence
- Dlouhá výdrž baterie - 2 propojené interkomi + telefon vydrželo cca 20h
- Možnost odkoupení náhradního přislušenství
Nákupu určitě nelituji a určitě nakoupím zas.
S interkomi jsem spokojen bál jsem se životnosti baterie ale vše maká na jedničku.
- Funguje jak má, dlouhá výdrž při nabití
žádná
- nemá chybu,funguje skvěle,doporučuji
- skvělý zvuk , super cena,výdrž baterie
- jsem spokojena , jenom se špatně shani nahradni dily
- vše ok
- Tlačítka hlasitosti jsou volné, to znamená, že na českých silnicích budete poslouchat nad hlavou nepříjemné chrastění.
- Výhoda je hlasitost reproduktoru a váha produktu.
- Plní svůj účel
- Je perfektně slyšet i ve větší rychlosti
- Na helmě nic nevyčnívá